Loading...
Maatwerk leveren2018-07-02T17:23:14+00:00

Maatwerk leveren

In deze training gaan we nader naar het cv kijken van drie klantprofielen, namelijk: de draaideurklant, de inburgeraar en de klant met een gat in zijn cv vanwege ziekte of detentie. Je bent hierdoor als re-integratieconsulent beter in staat om een cv inhoudelijk te beoordelen en kunt het gerichter aanpassen, waardoor je sneller tot een beter cv komt voor je klanten.

Ook krijg je handvatten aangereikt om een vacature sneller te analyseren. Vacatures vertellen ons namelijk meer dan alleen de tekst die wordt gegeven. Daarbij is een functietitel niet tijdloos, maar volgt deze de trends op de arbeidsmarkt en wordt een functietitel op een verzameling van werkzaamheden geplakt.

In de training leren we je tevens om vanuit de beperkingen van een werkzoekende te kijken naar maatwerk. Als je passende taken gedetailleerd in kaart kunt brengen voor je klant zijn ze generiek en gelden ze niet alleen voor een reeks van mogelijke beroepen. Valt een beroep af, dan kunnen andere beroepen als plausibel alternatief gaan gelden op basis van taken. Om een goede match te maken zijn  de belemmeringen, ervaringen en competenties van je klant belangrijk, maar ook de dillema’s die je aan de klant voorlegt om tot een gerichte (nieuwe) beroepskeuze te komen.

Inhoud training:

  • Wat is een goed cv?
  • Gaten in cv, taboes
  • Belemmeringen van clienten ombuigen in kansen
  • Informatie uit vacatures halen
  • Matchen en maatwerk

Duur:

1 dag

Datum:

6 november 2018

Investering:

€ 375,- exclusief btw
Incl. lunch en materiaal

Locatie:

‘s-Hertogenbosch

 

AANMELDEN TRAINING

RE-INTEGRATIE ACADEMIE
UW STANDAARD VOOR PROFESSIONALITEIT

Stel uw vraag!